Παναθηναϊκός: Τέλος οι προπονήσεις για το επόμενο πενθήμερο!

Παναθηναϊκός: Τέλος οι προπονήσεις για το επόμενο πενθήμερο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τέλος οι προπονήσεις για το επόμενο πενθήμερο!

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Κορωπί το απόγευμα της Τετάρτης ως μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό! Ενημέρωση από τον Γιάννη Λεβάκο στο προπονητικό κέντρο.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τα πάντα στις ζωές μας και το ποδόσφαιρο προφανώς και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η πρεμιέρα των πλέι-οφ αναβλήθηκε, κανείς δεν γνωρίζει ποτέ και αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να πάρουν μέτρα προστασίας από την ασθένεια!

Συγκεκριμένα, αναβλήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής και όπως αποφασίστηκε, οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης. Αν φυσικά η κατάσταση χειροτερεύσει στην Ελλάδα με πολλά περισσότερα κρούσματα, τότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μέτρο να πάρει παράταση!

Κατά την παρουσία των παικτών σήμερα στο προπονητικό κέντρο, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Γιάνης Λεβάκος, ενημέρωσε τους παίκτες για όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τον ιό. Ξεκάθαρισε σε παίκτες και επιτελείο πως θα πρέπει να αποφύγουν τους κλειστούς χώρους και πρωτίστως απαγορεύεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό τις μέρες που θα έχουν ρεπό, μιας και θα αυξηθεί ο κίνδυνος να ᾽᾽κολλήσουν᾽᾽.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα