Ο Βέλεθ έβαλε σε σκέψεις τον Ένινγκ

Ο Βέλεθ έβαλε σε σκέψεις τον Ένινγκ

Ο Βέλεθ έβαλε σε σκέψεις τον Ένινγκ

bet365

Στον Άρη καλούνται να αποφασίσουν τον τρόπο διαχείρισης του Φραν Βέλεθ στους αγώνες που ακολουθούν για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η κοινοποίηση της συμφωνίας του Ισπανού κεντρικού αμυντικού με τον Παναθηναϊκό προφανώς έβαλε σε σκέψεις άπαντες στον Άρη και ειδικά τους Μίκαελ Ένινγκ-Άγγελο Χαριστέα σε ότι αφορά τον τρόπο χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή στους επόμενους αγώνες. Είναι δεδομένο ότι ήταν μια εξέλιξη η οποία ενόχλησε τους «κίτρινους» υπό την έννοια ότι οι τελευταίοι γνώριζαν πολύ καλά ότι ο Βέλεθ μετρούσε μέρες στο «Κλ. Βικελίδης», έχοντας αρνηθεί και την τελευταία πρόταση που του κατέθεσαν για την υπογραφή διετούς συμβολαίου, είχαν ζητήσει όμως για την προστασία κάθε πλευράς να μην κοινοποιηθεί το παραμικρό.

Αυτή η ενόχληση θα προκαλέσει και τη συζήτηση του Μίκαελ Ένινγκ με τον Άγγελο Χαριστέα στην οποία δεν αποκλείεται μάλιστα να συμμετέχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει να βάλουν στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα της ιστορίας. Δηλαδή, από τη μία πλευρά τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας και το γεγονός ότι πλην των τεσσάρων που αγωνίζονται, κανείς άλλος αμυντικός δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού προπονητή και από την άλλη πλευρά, θα τοποθετηθεί η κοινοποίηση της συμφωνίας του παίκτη με τον Παναθηναϊκό με όλες τις προεκτάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα