Αρης: Κανένα πρόβλημα με τον Τσαγκαλίδη

Αρης: Κανένα πρόβλημα με τον Τσαγκαλίδη

Αρης: Κανένα πρόβλημα με τον Τσαγκαλίδη

bet365

Η ΕΠΟ επέβαλε μεν ποινή αφαίρεσης βαθμών στους «κίτρινους» για την υπόθεση του νεαρού, όμως οι Θεσσαλονικείς διευθέτησαν την εκκρεμότητα που υπήρχε και η απόφαση είναι ως μη γενόμενη
Κοινοποιήθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία οι «κίτρινοι» έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να εξοφλήσουν ολοσχερώς τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας για τα τροφεία του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, ώστε να αποφύγουν την αφαίρεση τριών βαθμών, όμως το χρέος πληρώθηκε και απομένει η ομάδα της Πτολεμαΐδας να στείλει το εξοφλητήριο στην ΕΠΟ. Αυτόματα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τους «κίτρινους».
Η ΠΑΕ Άρης κατέβαλε το ποσό των 32.000 ευρώ για να κλείσει και τυπικά η υπόθεση και σημειώνουν ότι ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας δεν έστειλε το εξοφλητήριο. Ήταν εξάλλου υποχρεωμένη να το κάνει μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και για την αποφυγή αφαίρεσης τριών βαθμών. Στην ΠΑΕ Άρης υποστηρίζουν ότι για την ακρίβεια η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Επέβαλε στην ΠΑΕ Άρης την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του σωματείου Ηρακλής Πτολεμαΐδας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό των υπ’ αριθμ.131/08.10.2019 και 132/22.10.2019 (διορθωτικής) αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα