Ολυμπιακός: Προληπτικός έλεγχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα για κοροναϊό!

Ολυμπιακός: Προληπτικός έλεγχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα για κοροναϊό!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Προληπτικός έλεγχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα για κοροναϊό!

bet365

Στον Ολυμπιακό υπάρχει κινητοποίηση μετά την είδηση ότι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κοροναϊό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πως τον επισκέφτηκε ο κοροναϊός. Ετσι, στον Ολυμπιακό υπάρχει άμεση κινητοποίηση ώστε να εξασφαλιστεί πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καλά στην υγεία του!

Οι «ερυθρόλευκοι», την τελευταία φορά, που ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ήταν στα αποδυτήρια του επικού ματς με την Άρσεναλ όπου όλοι μαζί πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ετσι, στου Ρέντη θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, τεχνικό staff αλλά και υπαλλήλου των εγκαταστάσεων! Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την ερχόμενη Πέμπτη (12/3) με την Γουλβς σε άδειο γήπεδο και άπαντες στο Λιμάνι θέλουν να εξασφαλίσουν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα