ΠΑΟΚ: Επιστροφές και απουσίες

ΠΑΟΚ: Επιστροφές και απουσίες

ΠΑΟΚ: Επιστροφές και απουσίες

bet365

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (Μαουρίσιο, Καντουρί και Γιαννούλης) επέστρεψαν στις προπονήσεις, κάτι που δεν συνέβη με τους Βιεϊρίνια και Πέλκα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας (12/3) στο γήπεδο, μετά από το ρεπό του Σαββατοκύριακου, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βλέπει τους Δημήτρη Γιαννούλη, Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Μαουρίσιο να προπονούνται κανονικά με την ομάδα, ενώ αντίθετα Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Το ευχάριστο για τον «Δικέφαλο» είναι πως ο Φερνάντο Βαρέλα βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δουλεύοντας ατομικά.

Το… μενού της Δευτέρας (9/3) είχε τα πάντα. Πρώτα τρέξιμο, μετά ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια rondo, παιχνίδι κατοχής με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Την Τρίτη (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα