Μπρούνο Γκάμα: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, υπάρχει πρόθεση ανανέωσης»

Μπρούνο Γκάμα: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, υπάρχει πρόθεση ανανέωσης»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, υπάρχει πρόθεση ανανέωσης»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα εξέφρασε την πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του στον Άρη, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει ξεκάθαρη πρόταση στα χέρια του…

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tribunaexpresso.pt» και αναρχικά αναφέρθηκε για την απόφασή του να αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα. «Πάντα περιμένουμε κάτι καλύτερο να έρθει. Δημιουργούμε προσδοκίες και πάντα θέλουμε περισσότερα. Η πρόταση ήρθε νωρίς τον Ιούνιο (σ.σ. του 2018), ενώ την ίδια στιγμή ήμουν σε επαφές και με μία άλλη ελληνική ομάδα την ΑΕΚ. Μου παρουσίασαν την πρόταση του Άρη. Ήδη γνώριζα για την ομάδα, ήξερα ότι προερχόταν από μία δύσκολη περίοδο, αλλά ήξερα πως είναι ένας ιστορικός σύλλογος στην Ελλάδα. Μιας και ήταν Ιούνιος αποφάσισα να περιμένω, ήθελα περισσότερο χρόνο να το σκεφτώ. Στο μεταξύ ήρθαν κι άλλες προσφορές από την Πορτογαλία, αλλά και την β΄ κατηγορία της Ισπανίας».

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στις συνθήκες στον Άρη. «Από την αρχή ήταν πολύ καλά. Έχουμε κι έναν ακόμη Πορτογάλο εδώ, τον Ούγκο Σόουζα, κάτι πολύ σημαντικό γιατί με έκανε να αισθάνομαι ωραία. Ο κόσμος επίσης με αγκάλιασε κι αυτό μου έδωσε δύναμη κι έτσι η προσαρμογή μου έγινε πολύ εύκολη. Και η σύζυγός μου αισθάνεται καταπληκτικά εδώ».

Υποκλίθηκε μάλιστα στους φίλους του Άρη για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. «Έχω παίξει σε γήπεδο με περισσότερο κόσμο απ’ ότι εδώ, αλλά αυτοί εδώ είναι καταπληκτικοί, «ακούγονται» πολύ. Πετούν πυροτεχνήματα και τέτοια πράγματα. Οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα θερμοί και αρκετά αναστατωμένοι όταν δεν κερδίζεις». Σχετικά με το επίπεδο του Πρωταθλήματος απάντησε ότι… «είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν 5-6 ομάδες σε πολύ καλό επίπεδο. Οι άλλες είναι περισσότερο ομάδες που στηρίζονται στη δύναμη».

Σχετικά με το μέλλον του και τις συζητήσεις με τον Άρη, σημείωσε ότι περιμένει την κατάθεση επίσημης πρότασης. «Δεν έχω ακόμη κάτι. Η ομάδα ήδη με ενημέρωσε ότι θα μου κάνει πρόταση ανανέωσης, αλά ακόμη δεν έχω κάτι γραμμένο σε χαρτί. Υπήρξαν κάποιες κρούσεις, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ακόμη», απάντησε και ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Πορτογαλία. «Ναι, το σκέφτομαι ολοένα και περισσότερο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό γιατί, ειλικρινά, το οικονομικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο αυτή την περίοδο. Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος εδώ και τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα