O Ολυμπιακός ζητάει να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές ο Γιαννούλης (vid)

O Ολυμπιακός ζητάει να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές ο Γιαννούλης (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και ζητάει να τιμωρήσει τον Γιαννούλη για «βάναυση συμπεριφορά».

Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στο 85' του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Γιαννούλης είδε την κόκκινη κάρτα του Ερνάντες για το τάκλιν που έκανε στο Ραντζέλοβιτς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Καταγγελία την οποία μάλιστα κοινοποίησε και στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Για ποιον λόγο έγινε η καταγγελία; Ο Ολυμπιακός στέκεται στο άρθρο 10 για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα του Γιαννούλη. Το συγκεκριμένο άρθρο κάνει λόγο για βάναυση συμπεριφορά και σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν πάει για την μπάλα αλλά για να χτυπήσει με πρόθεση τον αντίπαλό του!

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε την ανάλογη ποινή, τρεις αγωνιστικές δηλαδή, θεωρώντας πως είναι ανάλογη φάση με αυτή του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε στο ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα