Η 11αδα του Άρη με Ατρόμητο και οι «αλχημείες» του Ένινγκ

Gazzetta team
Η 11αδα του Άρη με Ατρόμητο και οι «αλχημείες» του Ένινγκ

bet365

Αλλαγμένο κατά τα 5/11 είναι το βασικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (1/3, 19:00) με τον Ατρόμητο…

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη είχε προαναγγείλει αλλαγές έχοντας κατά νου και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τους διαδοχικούς αγώνες για το Κύπελλο και τα Playoffs του Πρωταθλήματος. Ο Φαμπιάν Έμαν θα υπερασπιστεί την εστία των «κίτρινων», στη δεξιά πλευρά της άμυνας επιστρέφει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ενώ ο Λούκας Σάσα θα καλύψει το αριστερό άκρο. Λίντσεϊ Ροζ και Ούγκο Σόουζα είναι τα δύο στόπερ. Ο νεαρός Μπακούτσης είναι ο παρτενέρ του Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ διατηρήθηκαν στο βασικό σχήμα οι Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα.

Η «αλχημεία» του Ένινγκ έχει να κάνει με τον ρόλο του Ντανιέλ Μαντσίνι ο οποίος θα αγωνιστεί πίσω από τον Ντάνι Λάρσον καθώς Σουηδός θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα