Η συνάντηση της τριανδρίας του Άρη και ο Μέγερι

Η συνάντηση της τριανδρίας του Άρη και ο Μέγερι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η συνάντηση της τριανδρίας του Άρη και ο Μέγερι

bet365

Η συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα-Ένινγκ επιβεβαίωσε την απόφαση παραμονής του τελευταίους στην τεχνική ηγεσία του Άρη και παράλληλα αποφασίστηκε να δρομολογηθούν εξελίξεις για την παραμονή συγκεκριμένων παικτών στην ομάδα.

Μεταξύ Άρη και Μίκαελ Ένινγκ υπάρχει ανοιχτή συζήτηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας δύο χρόνων. Προς αυτήν την κατεύθυνση συζήτησε σήμερα (29/2) ο Γερμανός προπονητής με τον Θόδωρο Καρυπίδη, παρουσία και του Άγγελου Χαριστέα. Την ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται να πραγματοποιηθεί η τελική επαφή με απώτερο σκοπό να δρομολογηθεί οριστική εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι οπ 54χρονος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν κυρίως για την ομάδα της επόμενης περιόδου και για την ακρίβεια για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ Άρης δεν θα ακολουθήσει την ίδια οικονομική πολιτική σε σχέση με την περσινή, ούτε θα προσφέρει συμβόλαια 300-350 χιλιάδων ευρώ. Αυτό συναποφασίστηκε από τους τρεις άνδρες και παράλληλα σημειώθηκε ότι θα γίνουν νέες επαφές με τους Μπρούνο Γκάμα-Μιχάι Κόρχουτ-Χαβιέρ Ματίγια και Χουλιάν Κουέστα.

Η περίπτωση του Μέγερι

Παράλληλά με τις επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι ο Άγγελος Χαριστέας θα κινηθεί και για περιπτώσεις παικτών οι οποίοι αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις. Μέσα σ’ αυτές είναι και ο Μπάλας Μέγερι ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο αλλά το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2020. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 30χρονο γκολκίπερ, αλλά δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Θα το κάνουν στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα