Ατρόμητος: Τέσσερις εκτός για Άρη

Gazzetta team
Ατρόμητος: Τέσσερις εκτός για Άρη

bet365

Με τέσσερις απουσίες στο αμυντικό κομμάτι η αποστολή του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ατρόμητος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίζοντας την Κυριακή τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00). Οι Περιστεριώτες πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη με τέσσερις απουσίες στον αμυντικό τομέα καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Γούτας και οι τραυματίες Μέγερι, Κιβρακίδης και Κατράνης.

Μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Καχίλα, Μπαένα, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Θεοδωράκης, Βέλλιος, Ντε Πο, Νάτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα