Αστέρας Τρίπολης: Με πέντε απουσίες στη Λάρισα

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Με πέντε απουσίες στη Λάρισα

bet365

Πολλά τα προβλήματα για τον Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Οι Αρκάδες είναι ζωντανοί στη μάχη για την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ωστόσο πηγαίνουν την Κυριακή στη Λάρισα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ (19:00) με αρκετές απουσίες καθώς ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος, Μουνάφο και Σουάρεθ, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι τραυματίες Ιγκλέσιας και Ριέρα.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται 19 παίκτες: Μιχαήλ, Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ντέλετιτς, Σίτο, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα