Ο Ένινγκ «ετοιμάζει» άλλη 11αδα

Ο Ένινγκ «ετοιμάζει» άλλη 11αδα

Gazzetta team
Ο Ένινγκ «ετοιμάζει» άλλη 11αδα

bet365

Η λέξη rotation μάλλον δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Μίκαελ Ένινγκ ενόψει του αγώνα (1/3, 19:00) με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Γερμανός προπονητής είχε προαναγγείλει την πρόθεση ριζοσπαστικών αλλαγών στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, εφόσον η ομάδα του δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Αυτό ισχύει για τον αγώνα της Κυριακής (1/3). Για τον 54χρονο τεχνικός στοιχειοθετεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Κάτι αντίστοιχο όμως ισχύουν και για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν φανέλα βασικού υπό την έννοια ότι ο Μίκαελ Ένινγκ θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική κατάστασή τους και να διαπιστώσει σε ποιους πραγματικά μπορεί να υπολογίζει ενόψει της έναρξης των Playoffs. Προς αυτήν την κατεύθυνση, το πιθανότερο είναι να μη χρησιμοποιήσει ούτε έναν από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι άρχισαν στον αγώνα με τη Λαμία. Κι έτσι παίκτες όπως οι Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σόουζα, Ντιγκινί, Τόνσο, Μπα, Σούντγκρεν, Μπαγκαλιάνης, Έμαν, Μπακούτσης προβλέπεται είτε να ξεκινήσουν στο παιχνίδι είτε να πάρουν χρόνο συμμετοχής ερχόμενοι από τον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα