Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε πρόταση δανεισμού του Καρλίτος!

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε πρόταση δανεισμού του Καρλίτος!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε πρόταση δανεισμού του Καρλίτος!

bet365

Ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Καρλίτος αρνήθηκαν την πρόταση που έγινε από ομάδα του εξωτερικού για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι, παρά το σεβαστό ποσό που προσφέρθηκε στους «πράσινους»!

Ο 29χρονος επιθετικός έχει ντυθεί στα πράσινα δίχως όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού, έχει ήδη παίξει για λογαριασμό των Λέγκια Βαρσοβίας και Αλ Ουάχντα.

Ο παίκτης ήθελε να γνωρίζει που θα βρίσκεται ενόψει και της επόμενης σεζόν, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και προπονείται τακτικά ώστε να διατηρηθεί όσο δύναται σε τοπ επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, αφού δεν μπορεί ν' αποκτήσει ρυθμό όπως έχουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Στους «πράσινους» έφτασε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που έχει ακόμα ενεργή μεταγραφική περίοδο και συγκεκριμένα από την Κίνα και αυτή πρόσφερε ένα σεβαστό ποσό για τον δανεισμό του Καρλίτος μέχρι το καλοκαίρι. Στον Παναθηναϊκό ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, ο παίκτης επίσης ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα ώστε να είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το νέο αγωνιστικό του περιβάλλον κι έτσι η πρόταση απορρίφθηκε.

Μάλιστα, η χρονική διάρκεια του δανεισμού του, αν προχωρούσε, θα τον ανάγκαζε να χάσει και την καλοκαιρινή προετοιμασία με τους «πράσινους» και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελε κανείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από καιρό είχε αναφερθεί μέσω του gazzetta.gr η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι και να μην παίξει σε Λίγκα που θα είχε δικαίωμα να το κάνει εκτός Ευρώπης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα