ΟΦΗ: Που ποντάρει ενόψει του «τελικού» με τη Λαμία

ΟΦΗ: Που ποντάρει ενόψει του «τελικού» με τη Λαμία

Gazzetta team
ΟΦΗ: Που ποντάρει ενόψει του «τελικού» με τη Λαμία

bet365

Οι κρητικοί έχουν πολλούς λόγους να αισιοδοξούν πως το βράδυ της Κυριακής θα πανηγυρίζουν την είσοδό τους στα πλέι οφ, χωρίς να περιμένουν τα άλλα αποτελέσματα

Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το μεγάλο φαβορί για να πάρει το τελευταίο «εισιτήριο» για τα πλέι οφ είναι ο ΟΦΗ, καθώς ορίζει την τύχη του και με νίκη επί της Λαμίας την ερχόμενη Κυριακή, θα «σφραγίσει» την ευρωπαϊκή του επιστροφή. Εφόσον δεν «πέσει» η ποινή του Παναθηναϊκού, ακόμη και αν τερματίσει 6ος στο έξτρα μίνι πρωτάθλημα θα συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν και αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» αποκτά για εκείνον χαρακτήρα «τελικού».
Ας δούμε που... ποντάρουν οι κρητικοί, ώστε να κερδίσουν το ματς και να μην χρειάζεται να περιμένουν τα άλλα παιχνίδια.
*Στην επίθεσή τους που αποτελεί και το «μεγάλο» τους όπλο. Είναι η 6η πιο παραγωγική ομάδα της κατηγορίας με 32 γκολ, η 4η σε σύνολο τελικών (280) και η 5η σε ασίστ (23).
*Πάνε σε έναν αγώνα «τελικό» έχοντας τον 7ο σκόρερ της SL (Φιγκερέιδο) και τους Τσιλιανίδη, Σεμέδο που είναι οι 6οι παίκτες στην κατηγορία με όσους έχουν περισσότερες τελικές.
*Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» έμειναν φέτος «άσφαιροι» μόνο κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (τους δύο πρωτοπόρους δηλαδή), ενώ στα 5 από τα 12 εκεί παιχνίδια τους σημείωσαν 2 ή και περισσότερα γκολ.
*Στο Ηράκλειο μάλιστα έχουν εξαιρετικό ρεκόρ κόντρα σε ομάδες από την 7η θέση και κάτω, στο γκρουπ δηλαδή που βρίσκεται σε Λαμία. Συνολικά μετρούν 5 νίκες, 1ισοπαλία και μόλις 1 ήττα (από τον Βόλο), με επιμέρους σκορ 14-5.
*Γενικότερα στο νησί παρουσιάζονται άκρως βελτιωμένοι και διαθέτουν παίκτες έδρας. Είναι χαρακτηριστικό πως το δίδυμο των Φιγκερέιδο, Σεμέδο έχει εκεί πετύχει αθροιστικά 10 τέρματα (από 5), ενώ εκτός έδρας βρήκαν μαζί στόχο 4 φορές (3 και 1 αντίστοιχα).
*Η Λαμία προβάλει ως ο «κακός τους δαίμονας», καθώς ο ΟΦΗ την κέρδισε τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 1975 και έκτοτε μετρά ρεκόρ 0-2-3. Ομως φέτος οι κρητικοί «έσπασαν» αρκετές παραδόσεις, αφού κέρδισαν για πρώτη φορά στη Νέα Σμύρνη ύστερα από το 2011, όπως και τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο μετά το 2012.
*Οι Νέιρα και Ναμπί έπαιξαν ως αλλαγή στο ΟΑΚΑ παρότι όλα είχαν κριθεί, για έναν και μόνο λόγο. Να πάρουν ρυθμό ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής, καθώς αμφότεροι προέρχονταν από τραυματισμούς. Οι δυο τους, κομβικότατοι για τα πλάνα τους, θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Σίμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα