Μάκης «Μανάβης»: «Ευχαριστώ τον Σαββίδη» (vid)

Μάκης «Μανάβης»: «Ευχαριστώ τον Σαββίδη» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μάκης «Μανάβης»: «Ευχαριστώ τον Σαββίδη» (vid)

bet365

Το «ευχαριστώ» του «Στρατηγού» της κερκίδας του ΠΑΟΚ και οι συγκλονιστικές στιγμές μέσα από την παρακάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον «Στρατηγό» της «ασπρόμαυρης» εξέδρας, Θωμά Μαυρομιχάλη, με τη βράβευση να πραγματοποιεί ο Γιώργος Σαββίδης, μέσα σε αποθέωση από την γεμάτη Τούμπα.

Οι συγκλονιστικές στιγμές που καταγράφηκαν δεν έμειναν ασχολίαστες από τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, που υποδέχθηκε τον Μάκη «Μανάβη» και όπως έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram: «Ήταν τιμή για εμένα».

Σε δηλώσεις του ο «Στρατηγός» του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη, τον Ιβάν και τους δύο γιους του Γιώργη και Νικόλα, για όλα όσα έκαναν, «δίχως να με γνωρίζουν και να τους έχω δει ποτέ μου», προκειμένου να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Οι στιγμές της επιστροφής του στην Τούμπα, ύστερα από 28 χρόνια, καταγράφηκαν στην παρακάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από το ντέρμπι της Τούμπας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα