Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Χρήστο Δώνη, προτεραιότητα το εξωτερικό

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Χρήστο Δώνη, προτεραιότητα το εξωτερικό

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Χρήστο Δώνη, προτεραιότητα το εξωτερικό

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά της να ρίξει τους τόνους, κάλεσε τον Χρήστο Δώνη ώστε να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον Έλληνα μέσο ωστόσο να έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό!

Σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Δώνη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλεσε τον Χρήστο Δώνη σε συνάντηση την Τρίτη ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Εκεί οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν μια αναλυτική συζήτηση με τον εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού και για όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες, αλλά κυρίως για το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο Χρήστος Δώνης περίμενε την διοίκηση του «τριφυλλιού» να τον καλέσει για το θέμα του συμβολαίου του, κάτι που δεν γινόταν με αποτέλεσμα ο Έλληνας μέσος να κοιτάει όλο και περισσότερο την περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το ραντεβού αυτό, όπως είπαμε παραπάνω, γίνεται ώστε να πέσουν οι τόνοι και σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να καταφέρει να πείσει τον Δώνη να μείνει στην ομάδα, καθώς θεωρεί πως έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να ανατρέψει το κλίμα που υπήρχε γι' αυτόν πριν τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, αυτή την στιγμή οι πιθανότητες να πειστεί και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας μέσος παραμένουν λίγες, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες του εξωτερικού και ο ίδιος θα ήθελε πλέον και πολύ περισσότερο μετά απ' όσα έγιναν αυτό το διάστημα και με τον πατέρα του, να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα