Μπουχαλάκης: «Ήρθαμε εδώ για να διατηρηθούμε στην κορυφή και το καταφέραμε»!

Gazzetta team
Μπουχαλάκης: «Ήρθαμε εδώ για να διατηρηθούμε στην κορυφή και το καταφέραμε»!

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του κατέστησε σαφές ότι ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα για τη νίκη και την διατήρηση της πρωτιάς του και το κατάφερε.
Ο Μπουχαλάκης επισήμανε: «Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διατηρηθούμε στην κορυφή. Τα καταφέραμε. Δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση ή κάποια μεγάλη φάση από τον ΠΑΟΚ. Σκοράραμε και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα αλλά κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο όπου και εκεί θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό σαν ομάδα. Πήραμε αυτό που θέλαμε και θα κοιτάξουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά και στο τέλος να τελειώσουμε στην πρώτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα