ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κατεβάζει 11άδα με Ραντζέλοβιτς (pic)

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κατεβάζει 11άδα με Ραντζέλοβιτς (pic)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μία μικρή έκπληξη, έχοντας τον Ραντζέλοβιτς βασικό για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τους Μασούρα - Φορτούνη στον πάγκο.

Για τον Ολυμπιακό η 11άδα σε 4-3-3: Σα κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Τσιμίκας αριστερά και κέντρο άμυνας με Σεμέδο - Μπα. Κέντρο με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Καμαρά. Άκρα με Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά και μπροστά τον Ελ Αραμπί. Ο νεαρός Ραντζέλοβιτς αγωνίστηκε ως βασικός την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον του Πανιωνίου (4-0, 90 λεπτά), αλλά η αμέσως προηγούμενη συμμετοχή του στη Superleague καταγράφεται στις 15 Δεκεμβρίου, στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης (0-5, 53 λεπτά). Στο Κύπελλο τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς εναντίον της Λαμίας και στην Ευρώπη εναντίον της Τότεναμ (11 λεπτά, στις 26 Νοεμβρίου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα