Η επιστροφή του Ιντέγε μετά από 64 ημέρες!

Η επιστροφή του Ιντέγε μετά από 64 ημέρες!

Gazzetta team
Η επιστροφή του Ιντέγε μετά από 64 ημέρες!

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε έψαχνε το γκολ, το βγήκε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία κι αυτός ήρθε (στο Πρωτάθλημα) έπειτα από δύο μήνες.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η αλήθεια είναι ότι ο Νιγηριανός επιθετικός πέρασε πολλά σ’ αυτό το διάστημα. Από τον σοβαρό τραυματισμό του στα μέσα Ιανουαρίου ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, το κλάμα της περασμένης εβδομάδας έπειτα από τον νέο τραυματισμό που είχε στον αγώνα με την ΑΕΚ, μέχρι χθες (22/2) το βράδυ στη Λαμία όπου βρήκε δίχτυα έπειτα από 64 ημέρες, στο Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, ήταν 19 Δεκεμβρίου 2019 όταν ο Ιντέγε είχε σκοράρει δύο φορές στην επιβλητική νίκη (4-0) επί του Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης». Το γκολ στη Λαμία μάλλον ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την ψυχολογία του κι ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για το Κύπελλο και τα Playoffs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα