Δώνης: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι»

Δώνης: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι»

Gazzetta team
Δώνης: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τα όσα έχουν προκύψει στην ομάδα από την Πέμπτη, αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Αρχικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ας το πάρουμε λίγο από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά δεν ήμασταν καλοί στη κυκλοφορία, κάναμε λάθη. Δεν ήταν καλύτερες οι εκτελέσεις μας, με συνέπεια να είμαστε καλοί μετά το 30'. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για εμάς, προηγηθήκαμε, αλλά η κόκκινη κάρτα μαζί με τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη μας δημιούργησε πολλά προβλήματα γιατί δεν είχαμε άλλο αριστερό μπακ. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο τέλος είχαμε πολλές καλές προϋποθέσεις να σκοράρουμε, τα παιδιά προσπάθησαν, πάμε στο επόμενο».

Στη συνέντευξη Τύπου τώρα, ρωτήθηκε για όσα έχουν προκύψει μετά τις δηλώσεις του την Πέμπτη και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πει κάτι περισσότερο. «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα