Πανιώνιος: Χωρίς Μιλόγεβιτς στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Πανιώνιος: Χωρίς Μιλόγεβιτς στο Αγρίνιο

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Επιστρέφει ο Παπανικολάου, εκτός ο Μιλόγεβιτς.

Σούπερ προσφορά* στα παρολί | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι κυανέρυθροι ταξιδεύουν στο Αγρίνιο για ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (15:00) στη «μάχη» της ουράς. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα κάτσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής, ο Δημήτρης Κοροπούλης από την Κ19, έπειτα από την αποχώρηση του Νικόδημου Παπαβασιλείου.

Ο Πανιώνιος πηγαίνει στο Αγρίνιο χωρίς τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση. Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Παπανικολάου, ο οποίος εξέτισε.

Στην αποστολή του Πανιωνίου βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Ρέτσος, Τσιλούλης, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Οικονομίδης, Παπανικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα