Φερέιρα: «Όλοι μαζί για τη νίκη»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Φερέιρα: «Όλοι μαζί για τη νίκη»! (vid)

bet365

To μήνυμα του Πορτογάλου προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα.

Το Σάββατο (22/2) ήταν η σειρά του Αμπέλ Φερέιρα, μετά τους Άκπομ, Βιεϊρίνια και Πέλκα, να απευθυνθεί, μέσω των «ασπρόμαυρων» social media, προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από την σέντρα του ντέρμπι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Χρειαζόμαστε την προσπάθεια σας, την υποστήριξη σας. Πρέπει την Κυριακή να είμαστε ενωμένοι για να παλέψουμε για τους τρεις πόντους. Θέλω να ζητήσω να έχετε σεβασμό στο παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο, στην ομάδα μας και στον αντίπαλο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τους τρεις βαθμούς. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

We need your support... #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop #PAOKfans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα