Πέλκας: «Πάθος και θέληση για τη νίκη στο ντέρμπι» (vids)

Πέλκας: «Πάθος και θέληση για τη νίκη στο ντέρμπι» (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Πέλκας: «Πάθος και θέληση για τη νίκη στο ντέρμπι» (vids)

bet365

Οι εκτιμήσεις του Δημήτρη Πέλκα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμα που στέλνει προς τον κόσμο της ομάδας μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Με αφορμή το ντέρμπι της ομάδας μας κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League, ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου μοιράστηκε τις σκέψεις του πριν το μεγάλο παιχνίδι.

«Τα ντέρμπι κρίνονται στο πάθος, στη θέληση και στις λεπτομέρειες. Σ’ αυτά τα παιχνίδια, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, παίρνει και το παιχνίδι», τονίζει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

«Την Κυριακή όλοι μαζί στο γήπεδο, να γεμίσουμε την Τούμπα και να κερδίσουμε τον αντίπαλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο συνεχίζοντας τους στόχους μας», είπε στην κάμερα του PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα