Μίσιτς: «Σε λίγες ημέρες υπογράφω με τον ΠΑΟΚ»!

Μίσιτς: «Σε λίγες ημέρες υπογράφω με τον ΠΑΟΚ»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μίσιτς: «Σε λίγες ημέρες υπογράφω με τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Γιόσιπ Μίσιτς, με αφορμή το ματς Ριέκα-Όσιγιεκ, δύο από τις πρώην ομάδες του, μίλησε στην Κροατία αποκαλύπτοντας τις σκέψεις για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται αυτό το διάστημα ο μάνατζερ του Κροάτη μέσου προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι που αφορά την ανανέωση και την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

«Νομίζω ότι το θέμα θα τελειώσει σε λίγες ημέρες και θα υπογράψω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αλήθεια, η Θεσσαλονίκη είναι πολύ βολική πόλη για να μείνεις. Βρίσκομαι εδώ με τη σύζυγο και τον γιο μου», υποστήριξε ο Μίσιτς αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό μέλλον του, το οποίο είναι πολύ μακριά απ’ τη Λισαβόνα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προχωρήσουν στην πληρωμή της ρήτρας τω 2 εκ. ευρώ προς την Σπόρτινγκ κάνοντας δικό τους τον «Mr. Vertical» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα