ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για Μπάρκα

ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για Μπάρκα

ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για Μπάρκα

Ο διεθνής γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα

Όπως αναμενόταν όλα πήγαν καλά για τον Βασίλη Μπάρκα ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ με ιατρικό δελτίο στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης, στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Διευθυντή του τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Βαριατρικής και Ρομποτικής Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη. Θερμές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις».

Το διάστημα αποχής αναμένεται να φτάσει (ίσως και να ξεπεράσει) τις 30 μέρες. Ο διεθνής γκολκίπερ της Ένωσης θα παραμείνει στο νοσοκομείο απόψε και αύριο, ή μεθαύριο, θα μπορέσει να πάει στο σπίτι του.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet