ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για Μπάρκα

ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για Μπάρκα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιτυχημένη επέμβαση για Μπάρκα

bet365

Ο διεθνής γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα

Όπως αναμενόταν όλα πήγαν καλά για τον Βασίλη Μπάρκα ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ με ιατρικό δελτίο στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης, στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Διευθυντή του τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Βαριατρικής και Ρομποτικής Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη. Θερμές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις».

Το διάστημα αποχής αναμένεται να φτάσει (ίσως και να ξεπεράσει) τις 30 μέρες. Ο διεθνής γκολκίπερ της Ένωσης θα παραμείνει στο νοσοκομείο απόψε και αύριο, ή μεθαύριο, θα μπορέσει να πάει στο σπίτι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα