ΑΕΚ: Εγινε μέλος του SSMA

ΑΕΚ: Εγινε μέλος του SSMA

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εγινε μέλος του SSMA

bet365

Η Ενωση βρίσκεται πλέον σε έναν διεθνή φορέα κατασκευής, λειτουργίας, αλλά και ασφάλειας των γηπέδων, μέλη του οποίου είναι πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες
Μέλος του SSMA (the European Stadium & Safety Management Association) έγινε σήμερα η ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν διεθνή φορέα, κατασκευής, λειτουργίας, αλλά και ασφάλειας των γηπέδων, μέλη του οποίου είναι πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και πάνω από 350 γήπεδα της ηπείρου μας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μέλος του διεθνούς φορέα κατασκευής, λειτουργίας, αλλά και ασφάλειας των γηπέδων είναι από σήμερα η ΑΕΚ και η «Αγιά Σοφιά», αφού έγινε δεκτή η αίτηση εγγραφής στον ESSMA (the European Stadium & Safety Management Association), στον οποίο υπάγονται κορυφαία ευρωπαϊκά club, αλλά και πάνω από 350 ευρωπαϊκά γήπεδα!
Σκοπός του ΕSSMA είναι η δημιουργία δικτύου για την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας, αναφορικά τόσο με την κατασκευή και τη λειτουργία, όσο και με ζητήματα διάθεσης εισιτηρίων, πακέτων φιλοξενίας, διοργάνωσης αγώνων και παράλληλων εκδηλώσεων, οικολογικής διαχείρισης ενεργειακών πόρων, κατασκευής και συντήρησης του χλοοτάπητα και πολλούς ακόμα τομείς.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μάλιστα, θα προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση με τα μέλη του ESSMA, προκειμένου να γίνει εξειδικευμένη ενημέρωση, αλλά και συνεργασία γύρω από ζητήματα της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενός πρότζεκτ που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του διεθνούς οργανισμού για τα ποδοσφαιρικά στάδια.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα