Με Ιντέγε η αποστολή του Άρη στη Λαμία

Με Ιντέγε η αποστολή του Άρη στη Λαμία

Gazzetta team
Με Ιντέγε η αποστολή του Άρη στη Λαμία

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε δεν είναι 100% έτοιμος αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη ενόψει του αυριανού (22/2, 20:00) αγώνα στη Λαμία.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του, ωστόσο, ο Μίκαελ Ένινγκ αποφάσισε να τον εντάξει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Λαμία. Η απόφαση για τη συμμετοχή του θα παρθεί την ημέρα του αγώνα, αναλόγως του πώς θα αισθάνεται ο 31χρονος επιθετικός. Αυτό είναι και το μοναδικό ερώτημα για τη βασική ενδεκάδα καθώς ο Γερμανός προπονητής δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από την εστία με τους Ροζ (δεξιά), Κόρχουτ (αριστερά) και Βέλεθ-Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας. Ματίγια και Λούκας Σάσα θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Φετφατζίδης και Μπρούνο Γκάμα θα αγωνιστούν στα άκρα, ενώ στην περίπτωση που ο Ιντέγε δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο παρτενέρ του Ντάνι Λάρσον στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Νικολά Ντιγκινί.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα