Ατομικό ο Ιντέγε, λιγοστεύουν οι πιθανότητές του για Λαμία

Ατομικό ο Ιντέγε, λιγοστεύουν οι πιθανότητές του για Λαμία

Gazzetta team
Ατομικό ο Ιντέγε, λιγοστεύουν οι πιθανότητές του για Λαμία

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κι έτσι μειώθηκαν οι πιθανότητές του για συμμετοχή στον αγώνα (22/2, 20:00) με τη Λαμία.

Νωρίτερα ο Μίκαελ Ένινγκ ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει τον Νιγηριανό επιθετικό μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή την αυριανή (21/2) προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Λαμία στο Δ.Α.Κ. Λαμίας (22/02, 20:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» με τον Μπράουν Ιντέγε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα