ΟΦΗ: Τώρα στον άξονα… ποιος;

ΟΦΗ: Τώρα στον άξονα… ποιος;

Gazzetta team
ΟΦΗ: Τώρα στον άξονα… ποιος;

bet365

Οι κρητικοί είναι πιθανό να έχουν στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά φέτος, όλους τους κεντρικούς τους χαφ και τα «διλλήματα» είναι πολλά…
Στις ομάδες που έχουν «πληγωθεί» πολύ από τραυματισμούς συγκαταλέγεται ο ΟΦΗ, όμως οι κρητικοί μπαίνουν στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας μετρώντας πολλές και σημαντικές επιστροφές. Οπως του Σακόρ που έχει μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς, αλλά και του Νέιρα ο οποίος ναι μεν δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά δείχνει καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα θα υπολογίζεται από τον Γιώργο Σίμο.
Στην εξίσωση του οποίου μπαίνει, ας μην το ξεχνάμε αυτό, και ο παράγοντας διαχείριση. Βλέπετε με δύο ματς να απομένουν βρίσκεται επί του παρόντος στην 6η θέση και ορθώς συγκαταλέγεται στα φαβορί για είσοδο στα πλέι οφ.
Η διαφαινόμενη/ενδεχόμενη παρουσία των δύο προαναφερθέντων, plus της από καιρό αποθεραπείας του Μεγιάδο και σε συνάρτηση της έλευσης του Ζοάο Βίκτορ, προκαλεί στον νεαρό τεχνικό, για πρώτη φορά στη σεζόν, έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο. Τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει ακόμη ο νεαρός Στάικος, αλλά και η διαχρονική αξία Νάστος. Ποιος θα ξεκινήσει λοιπόν στον άξονα κόντρα στην Ενωση στο ΟΑΚΑ; Καλό ερώτημα και η απάντησή του προβάλει ένα ερώτημα για δυνατούς λύτες. Ας δούμε με πινελιές τα υπέρ και τα κατά των… υποψηφίων.
*Επί χάρτου, κακά τα ψέματα, στο «6-8» των κρητικών κανονικά λέμε Μεγιάδο και ακόμη ένας. Ο Αργεντινός «κόφτης» αποτελεί βαρόμετρο και όταν είναι υγιής δεν… κουνιέται από την ενδεκάδα. Ομως τη Δευτέρα αντίκρυσε την 6η κάρτα της σεζόν και αν «κιτρινιστεί» στο ΟΑΚΑ θα τεθεί αυτόματα νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη Λαμία που ακολουθεί. Η οποία είναι πιθανό να κρίνει την είσοδο του ΟΦΗ στα πλέι οφ. Αυτόματα ενδέχεται να υπάρξουν… δεύτερες σκέψεις.
*Τη Δευτέρα ως παρτενέρ του στον άξονα ξεκίνησε και τελείωσε ο Ζοάο Βίκτορ. Ο Βραζιλιάνος έκανε πολύ καλό ματς και σταδιακά ενσωματώνεται στην ομάδα. Αλλωστε έχει παραστάσεις και χρειάζεται παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό. Εάν όμως για τον οποιοδήποτε λόγο δεν ξεκινήσει ο Μεγιάδο και εκείνος παραμείνει στο αρχικό σχήμα, θα κληθεί να παίξει με νέο παρτενέρ απέναντι σε μία άκρως ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα. Τίθεται ζήτημα ομοιογένειας.
*Ο Νέιρα ήταν να παίξει βασικός κόντρα στον Ατρόμητο, όμως στο παρά ένα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Τώρα όμως δείχνει καλύτερα και από πέρσι που μετατοπίστηκε από το «10» στο «8», προβάλει ως ένας από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες σε αυτή τη θέση. Με εκείνον ο ΟΦΗ γίνεται φουλ επιθετικός, αλλά προέρχεται από απραξία δύο εβδομάδων και το ανασταλτικό κομμάτι δεν είναι το δυνατό του σημείο. Ετσι ακόμη και αν βρίσκεται στην αποστολή, δύσκολα θα τον δούμε και στην ενδεκάδα.
*Ο Σακόρ από την πλευρά του μόλις τις τελευταίες ημέρες μπήκε σε φουλ πρόγραμμα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο μήνα. Είναι φυσικό να μην βρίσκεται ακόμη στο 100%, αλλά σε σχέση με τους «ανταγωνιστές» είναι ο μόνος κλασικός box to box μέσος της ομάδας. Ο 24χρονος είναι το «8άρι» που μπορεί να δημιουργήσει και να κόψει παράλληλα. Σε αγώνα όπως εκείνος με την ΑΕΚ «χρειάζονται» ποδοσφαιριστές όπως αυτοί, όμως λείπει από καιρό. Σημαντική παράμετρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα