ΠΑΟΚ: «Η προσμονή και η ανυπομονησία δεν αλλάζει στο ελάχιστο»

ΠΑΟΚ: «Η προσμονή και η ανυπομονησία δεν αλλάζει στο ελάχιστο»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Η προσμονή και η ανυπομονησία δεν αλλάζει στο ελάχιστο»

bet365

Η αναφορά του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του κυπέλλου, μέσα από την ενημέρωση για όλα όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Πέμπτης (20/2) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής. Το πρώτο από τα πέντε στη σειρά, εκ των οποίων τα τρία στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και στο βάθος να υπάρχουν δύο τίτλοι: πρωτάθλημα και κύπελλο!

«Η προσμονή και η ανυπομονησία δεν αλλάζει στο ελάχιστο. Την Κυριακή (23.02) ο ΠΑΟΚ δίνει ντέρμπι που μπορεί να τον φέρει και πάλι στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Απλώς την ώρα που προετοιμαζόταν γι’ αυτό το ματς έμαθε πως κόντρα στον ίδιο αντίπαλο θα παλέψει και για την διατήρηση του τίτλου του στο Κύπελλο», τονίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

Στην Τούμπα ξέρουν ότι και το λένε: «Κάθε πράγμα στη σειρά του». Γιατί όπως εξηγούν «τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την αναμέτρηση της Κυριακής στην κατάμεστη Τούμπα που θα περιμένει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι που θέλουν και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του. Να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για να το πετύχουν αυτό δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση που μπορεί να τους παρουσιαστεί στα 90’ του αγώνα».

Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Οι Γιαννούλης και Βιεϊρίνια μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Κρέσπο, Ζαμπά κι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ ετοιμάζει τα πλάνα του υπολογίζοντας όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα