Τέλος ο Παπαβασιλείου από Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Παπαβασιλείου από Πανιώνιο!

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Νίκι Παπαβασιλείου. Με Κοροπούλη στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό οι «κυανέρυθροι».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκι Παπαβασιλείου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από μόλις πέντε μήνες παρουσίας στον «κυανέρυθρο» πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός είχε δεχτεί πρόταση από την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα και σε συνδυασμό με την δύσκολη κατάσταση την οποία βίωνε στον Πανιώνιο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Πλέον οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με τον τεχνικό της Κ-19, Δημήτρη Κοροπούλη να αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οσο για τον αντικαταστάτη του; Ενα όνομα που έχει πολλές συμπάθειες στην Πλατεία είναι αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου που είχε απασχολήσει και παλιότερα χωρίς όμως οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε γάμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα