Μιλάει με Γούαντι Ντέγκλα ο Παπαβασιλείου, άγνοια στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μιλάει με Γούαντι Ντέγκλα ο Παπαβασιλείου, άγνοια στον Πανιώνιο

bet365

Ο Νίκι Παπαβασιλείου έχει δεχτεί πρόταση από την Γουάντι Ντέγκλα για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Υπαρκτό το ενδιαφέρον από το καλοκαίρι. Αγνοια δηλώνουν στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος την Κυριακή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για την μάχη της παραμονής αλλά δεν αποκλείεται στην μάχη αυτή να πάει χωρίς τον προπονητή του. Και αυτό γιατί ο Νίκι Παπαβασιλείου έχει δεχτεί πρόταση από την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα για το ενδεχόμενο να είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Γκώνια στον πάγκο της ομάδας.

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό επίπεδο και άνθρωποι από το περιβάλλον της Γουάντι εμφανίζονται αισιόδοξοι για την τελική κατάληξη των συζητήσεων. Από την πλευρά τους στον Πανιώνιο δηλώνουν άγνοια για το ενδιαφέρον αυτό την ώρα που το ενδιαφέρον της αιγυπτιακής ομάδας για τον Κύπριο τεχνικό να είναι υπαρκτό από το καλοκαίρι όταν επίσης είχαν δείξει ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα