Βαρέλα: «Τελικός με Ολυμπιακό»

Βαρέλα: «Τελικός με Ολυμπιακό»

Βαρέλα: «Τελικός με Ολυμπιακό»

Ο Βαρέλα τόνισε τη σημασία της νίκης της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του στο Open:

Για τη δύσκολη νίκη επί της Λάρισας: «Πάντα είναι δύσκολα εδώ. Το γνωρίζω αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς νικήσαμε, δεν κάναμε κάποιο φανταστικό παιχνίδι αλλά κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Είναι τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τους κερδίσουμε. Είναι ένας καλό αντίπαλος, ο βασικός μας για το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε και μετά να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό».

Για τη σημασία αυτού του ντέρμπι και τα πλέι οφ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, είτε παίζουμε με τη Λάρισα, είτε με τον Ολυμπιακό. Δεν παίζει ρόλο ποιον αντιμετωπίζουμε. Θα είναι ένας ακόμα τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε πολύ να τους κερδίσουμε, αλλά πρώτα από όλα, πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για τον αγώνα αυτό».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει στην Τούμπα: «Η υποστήριξη είναι το κάτι παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή».