Λούκας Σάσα: «Η ΑΕΚ δεν έπαιξε μετά το γκολ»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Η ΑΕΚ δεν έπαιξε μετά το γκολ»

bet365

Ο Λούκας Σάσα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την ήττα του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «δεν θέλαμε να χάσουμε. Είμαστε πιο δυνατοί στο σπίτι μας. Είχαμε μια στρατηγική και ένα πλάνο και όταν δεχθήκαμε το γκολ όλα άλλαξαν. Μετά το γκολ η ΑΕΚ δεν έπαιξε άλλο. Παίξαμε σκληρά αλλά δεν ήταν αρκετό. Διπλή η απογοήτευσή μας αλλά έχουμε ακόμα δύο ευκαιρίες για να μπούμε στα Playoffs», ενώ ρωτήθηκε για την κούραση της ομάδας του. «Δεν είναι μόνο το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε παίξει 12 παιχνίδια σε μικρό διάστημα, αν δεν κάνω λάθος, από τις 4 Ιανουαρίου. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πρόγραμμα. Δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε αφού παίζουμε και στις δύο διοργανώσεις. Δεν έπαιξαν μέσα στη βδομάδα, ήταν πιο φρέσκος ο αντίπαλος».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Ιντέγε, είπε: «Τον χάσαμε σε αρκετά παιχνίδια, γύρισε και τώρα τον χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας και να μην έχει κάτι». Κατέληξε αναφερόμενος στην προσπάθεια που κάνει ο Άρης για είσοδο στα Playoffs. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολλά και σημαντικά παιχνίδια, ελπίζουμε να είμαστε μέσα. Ο κόουτς θα κάνει τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Δε θα είναι εύκολο γιατί είναι πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα