Πανιώνιος: Βούρκωσε ο Ρέτσος (pics)

Gazzetta team
Πανιώνιος: Βούρκωσε ο Ρέτσος (pics)

bet365

Ο 19χρονος μέσος που ντεμπουτάρισε απόψε στην Super League, υπέπεσε στο λάθος του 24' και άπαντες του συμπαραστάθηκαν
Γεννημένος στη Νότιο Αφρική και πρώτος ξάδερφος του Παναγιώτη Ρέτσου που πλέον αγωνίζεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Χρήστος Ρέτσος ήταν απόψε το κεντρικό πρόσωπο στη βαριά ήττα (4-0) που γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό. Βλέπετε ντεμπουτάρισε στη Super League (στις 4 Δεκεμβρίου είχε αγωνιστεί και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου) και υπέπεσε στο λάθος του 24', που επέτρεψε στον Ελ Αραμπί να διαμορφώσει το μετέπειτα τελικό 4-0.
Ο μόλις 19 ετών χαφ που έγινε επαγγελματίας τον περασμένο Νοέμβριο και βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη μέσω δοκιμαστικών που έγιναν πέρσι στην Κ20 των «κυανέρυθρων», άρχισε να βουρκώνει. Ο τηλεοπτικός φακός τον έδειξε να ζητά συγνώμη από τους συμπαίκτες του και φαίνονταν απαρηγόρητος. Η τύχη του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να μείνει δυνατός. Ο Παναγιώτης Κόρμπος έσπευσε στο πλευρό του και θέλησε να τον «ντοπάρει», καθώς η ψυχολογία του έδειχνε να βρίσκεται υπό το μηδέν. Συνέχισε και στο 76' αντικαταστάθηκε από τον Σίντι Αλι. Αμέσως το τεχνικός του Νίκι Παπαβασιλείου τον πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να τον παρηγορήσει. Κάθε πιτσιρικάς ονειρεύεται διαφορετικά την παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια, όμως τώρα καλείται να φανεί δυνατός και να μην επηρεαστεί από τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα