ΑΕΚ: Η αγωνία του Λάτσι και ο Καρέρα που εντυπωσιάστηκε και τον υπολογίζει

ΑΕΚ: Η αγωνία του Λάτσι και ο Καρέρα που εντυπωσιάστηκε και τον υπολογίζει

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η αγωνία του Λάτσι και ο Καρέρα που εντυπωσιάστηκε και τον υπολογίζει

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα αγωνιούσε γι' αυτό. Τον υπολογίζει ο Μάσιμο Καρέρα έχοντας διακρίνει πολύ καλά στοιχεία του στις προπονήσεις.

Και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Ζίγκα Λάτσι, καθώς η FIFA άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού Σλοβένου κεντρικού αμυντικού στην Ένωση. Η έγκριση αυτή ήταν άλλωστε αναγκαία καθώς ο Λάτσι είναι κάτω των 18 ετών και όλα έπρεπε να κυλήσουν βάσει των κανονισμών της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο Λάτσι μάλιστα όλο αυτό το διάστημα ανέμενε την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ με μεγάλη αγωνία. Το πρωί της Παρασκευής, όταν ενημερώθηκε ότι η FIFA έδωσε το τελικό «ok», ο 17χρονος Σλοβένος στόπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Επιτέλους! Τόσο καιρό περίμενα αυτό το νέο». Ο Λάτσι έχει αφήσει με το ξεκίνημα πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και είχε δείξει τεράστια θέληση να μπει άμεσα στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα με το που ανακοινωνόταν και τυπικά η μεταγραφή.

Ο Ιταλός κόουτς μάλιστα έχει διακρίνει αυτά τα πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις από τον Λάτσι και τον υπολογίζει στα πλάνα του. Εδώ και μέρες μάλιστα ο Καρέρα ρωτούσε τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς για την πορεία του θέματος του Λάτσι και πότε θα αναμενόταν η έγκριση της FIFA για να μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Πλέον ο νεαρός Σλοβένος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη διάθεση του Καρέρα, ο οποίος αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, κάτι που άλλωστε συνηθίζει να κάνει με όλους σχεδόν τους παίκτες του ρόστερ. Ο Λάτσι θα αγωνίζεται με το νούμερο 15, το αγαπημένο του, μιας και ήταν αυτό που φορούσε και στη σλοβενική Μούρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα