Άρης: Αποκατάσταση με το βλέμμα στην ΑΕΚ

Άρης: Αποκατάσταση με το βλέμμα στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Άρης: Αποκατάσταση με το βλέμμα στην ΑΕΚ

bet365

Αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο είχε το πρόγραμμα των παικτών του Άρη που στρέφουν την προσοχή τους στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Ο Άρης πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου στο Περιστέρι και πλέον ρίχνει το βλέμμα του στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όσοι αγωνίστηκαν με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονηθούν και πάλι το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα