Από αήττητο σε... αήττητο;

Gazzetta team
Από αήττητο σε... αήττητο;

bet365

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν δύο σερί σεζόν να έχουμε αήττητο πρωταθλητή; Κι όμως στην Super League μπορεί να συμβεί.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το πρωτάθλημα της Super League. Μέσα από το αγωνιστικό κομμάτι, προκύπτει και έντονο στατιστικό ενδιαφέρον. Ένα από τα στοιχεία που ιντριγκάρουν περισσότερο στον αθλητισμό είναι τα ρεκόρ. Κι ειδικά όταν μιλάμε για τεράστιες επιδόσεις που αφορούν ολόκληρη τη χρονιά και συνδυάζονται με κατάκτηση τίτλου και πολύ περισσότερο του πρωταθλήματος.

Ακόμη αναφέρεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο το επίτευγμα της Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04, όταν και κατέκτησε αήττητη την Πρέμιερ Λιγκ παίρνοντας μάλιστα και το προσωνύμιο, The Invincibles. Φέτος η Λίβερπουλ φτάνει κοντά σε αυτό το ρεκόρ, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Μιλώντας όμως και μένοντας στα δικά μας λημέρια, φέτος έχουμε και στο πρωτάθλημα της Super League, μία ομάδα που μέχρι σήμερα παραμένει αήττητη κι αν τα καταφέρει, όχι απλά θα έχει κάνει μοναδικό ρεκόρ, αλλά θα έχει πάρει τη σκυτάλη από ίδιο περσινό επίτευγμα, κάτι που συμβαίνει, αν μη τι άλλο, σπάνια.

Το περσινό ρεκόρ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα αήττητος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 26 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 30 αγώνες. Πραγματικά ένα τεράστιο ρεκόρ για τον δικέφαλο της Θεσσαλονίκης, αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Φέτος το αήττητο αυτό σταμάτησε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, ενώ έχασε και στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Ρεκόρ ήταν και πάει.

Η διάδοχη κατάσταση;

Πάμε λοιπόν στα δεδομένα που τρέχουν. Είμαστε στην 23η αγωνιστική, τρεις στροφές πριν το φινάλε και... ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος με 17 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η ομάδα του Μάρτινς δεν έχει χάσει ακόμη και οδηγεί την κούρσα έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΚ. Φυσικά φέτος έχει και πλέι οφ, αλλά εδώ μιλάμε για την κανονική διάρκεια και τα τρία ματς που απομένουν. Το ενδιαφέρον για το αήττητο έχει εκτοξευτεί και οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν πάρει φωτιά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κατά σειρά τους Πανιώνιο εντός, ΠΑΟΚ στην Τούμπα και Παναιτωλικό εντός. Είναι ευνόητο πως το πλέον δύσκολο ματς είναι αυτό με τον πρωταθλητή εκτός έδρας. Κόντρα σε μία ομάδα που θα θελήσει να της σπάσει το αήττητο και γι' αυτόν τον λόγο, πέραν του καθαρά αγωνιστικού και βαθμολογικού που έχει να κάνει με τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο περσινός αήττητος θα επιτρέψει ή θα διακόψει το μεγάλο επίτευγμα του Ολυμπιακού; Θα ξέρουμε πιθανότατα στις 23 Φεβρουαρίου το βράδυ, εκτός κι αν ο Πανιώνιος νωρίτερα ή ο Παναιτωλικός αργότερα, ρίξουν βόμβα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και τα τέσσερα αυτά ενδεχόμενα, δηλαδή αήττητο Ολυμπιακού, ήττα από Πανιώνιο, από ΠΑΟΚ και από Παναιτωλικό τα βρίσκουμε στην πλατφόρμα μίας εκ των κορυφαίων νόμιμων online στοιχηματικών σελίδων στην Ελλάδα.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα