Πανιώνιος: Θλάση ο Οικονομίδης

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Θλάση ο Οικονομίδης

bet365

Νέο πρόβλημα στον Πανιώνιο με τον Γιάννη Οικονομίδη να παθαίνει θλάση. Χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό, μάχη για να είναι έτοιμος με Παναιτωλικό.

Ατρόμητος - Άρης με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Η φετινή σεζόν είναι με διαφορά η πιο άτυχη για τον Πανιώνιο όσον αφορά το θέμα των τραυματισμών. Οι «κυανέρυθροι» έχουν πληγεί απίστευτα αφού ήδη βασικά στελέχη όπως ο Αρτσε και ο Μαξίμοβιτς έχουν χάσει και θα χάσουν μεγάλο μέρος την αγωνιστικής σεζόν.

Τώρα ήταν η σειρά του Οικονομίδη να μπει στα πιτς με τον νεαρό άσο να παθαίνει θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης (13/2) κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου (15/2) με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα