Ολυμπιακός: Οι «ματιές» στην αγορά των ελεύθερων

Ολυμπιακός: Οι «ματιές» στην αγορά των ελεύθερων

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι «ματιές» στην αγορά των ελεύθερων

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα εξετάσει το ενδεχόμενο - εάν του βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία - να κινηθεί για παίκτη από την ελεύθερη αγορά.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Τσάρλτον με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί προκάλεσε σοκ στον Ολυμπιακό και είναι σίγουρα μεγάλο κρίμα για τον παίκτη που είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο - χωρίς πάντως να είναι κάτι δεδομένο ή σίγουρο - ο Ολυμπιακός δείχνει πως μπορεί να ρίξει...ματιές στην αγορά των ελεύθερων.
Σε αυτήν υπάρχουν παίκτες όπως ο παλιός γνώριμος και ποδοσφαιριστής του, Βλάντιμιρ Βάις, που στα 30 του έμεινε ελεύθερος από την Αλ Γκαράφα. Επειδή πάντως σε αυτήν την φάση το ζητούμενο θα είναι - εάν έρθει - να έρθει παίκτης με δυνατότητα άμεσης προσαρμογής θα είναι κάτι δύσκολο να υλοποιηθεί. Εξάλλου στις εντός των συνόρων διοργανώσεις θα ενεργοποιηθούν περισσότερο για την θέση του εξτρέμ οι Μορ και Χριστοδουλόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα