ΠΑΟΚ: Χάνει Μίσιτς και Μπίσεσβαρ με ΑΕΛ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χάνει Μίσιτς και Μπίσεσβαρ με ΑΕΛ

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και λογικά θα χάσουν το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου» με την ΑΕΛ. Τι ισχύει για τις κάρτες.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιδίωξαν και πήραν την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Φωτιάδη στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο (15/2), καθώς αυτό είναι το παιχνίδι όπου ο Φερέιρα έχει το περιθώριο να δηλώσει τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού το δεύτερο που έχει το δικαίωμα να το κάνει είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 23/2 στην Τούμπα. Και σίγουρα δε θα θέλει να μην τους έχει διαθέσιμους σ’ εκείνο το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι από το καλοκαίρι οι αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα του ΚΑΠ (άρθρο 7, παράγραφος 4δ) αναφέρεται ότι οι ΠΑΕ δεν μπορούν να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθώς επίσης, τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Στους αγώνες κατάταξης να σημειωθεί, ότι δεν μεταφέρονται οι κίτρινες κάρτες που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου αλλά αντίθετα, μεταφέρονται και εκτίονται οι ποινές από τη συμπλήρωση κίτρινων καρτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα