Ένινγκ: «Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ ρωτήθηκε για την απόφασή του να μην προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σήμερα και υποστήριξε ότι η εμφάνιση της ομάδας δικαίωσε την απόφασή του.

Ο Γερμανός προπονητής στάθηκε αρχικά στον βαθμό της ισοπαλίας λέγοντας ότι… «κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η Τρίπολη είναι δυνατή στην έδρα της, έχει 21 βαθμούς πλέον στην έδρα της. Πετύχαμε πρώτοι ένα γκολ, δεν βάλαμε ένα δεύτερο, παρότι είχαμε ευκαιρίες. Τελικά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και έμεινε αυτό το 1-1 μέχρι το τέλος», για να ερωτηθεί επί της απόφασής του να μην κάνει αλλαγές στην 11αδα. «Είμαι ικανοποιημένος. Αυτή ήταν η επιλογή μου, κατά την γνώμη μου όλα πήγαν καλά. Θέλαμε τον βαθμό».

Ρωτήθηκε για την επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε, αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Νιγηριανός είτε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο είτε με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης. «Δεν τον έχω δει ακόμα, γιατί μόλις τώρα τελείωσε το παιχνίδι. Προς το παρόν δεν ξέρω ακόμα. Αν δω ότι μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο, τότε θα τον χρησιμοποιήσω», είπε και καταλήγοντας είπε ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Ατρόμητο ότι… «προφανώς θέλουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα