Λαμία - ΑΕΛ 0-0

Φώτης Καρακούσης
Λαμία - ΑΕΛ 0-0

bet365

Η Λαμία έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες, ο VAR σωστά “ακύρωσε” το αρχικά καταλογισθέν πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ στο 73' και τελικά οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0, που απομακρύνει αμφότερες πάρα πολύ από την εξάδα! Περισσότερα σε λίγο...

Σε ένα παιχνίδι που είχε για μεγάλο διάστημα ρυθμό, φάσεις, πέναλτι που δόθηκε και μετά πάρθηκε πίσω από το var, Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο μηδέν και έχασαν και οι δύο έδαφος στην μάχη που κάνουν για την είσοδο στην οκτάδα. Οι Λαμιώτες με τον βαθμό αυτόν έφτασαν στους στους 25 και αποσπάστηκαν ακόμα περισσότερο από τον Παναιτωλικό, ενώ οι Λαρισαίοι τους 26, όσους και ο Ατρόμητος, μειώνοντας σε 2 την διαφορά από τον 6ο ΟΦΗ που αύριο φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Καλό παιχνίδι μέχρι το εικοσάλεπτο και μετά λίγα πράγματα στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που είχε γρήγορο ρυθμό μέχρι και το εικοσάλεπτο. Δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, αλλά οι Λαμία και ΑΕΛ βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν και με το παραπάνω να πετύχουν κάποιο γκολ. Για τους φιλοξενούμενους η μεγαλύτερη ήταν με τον Ουάρντα στο 6' όταν από καλή θέση αστόχησε και για τους γηπεδούχους με τον Βάντερσον στο 18' που έστειλε την μπάλα άουτ.

Πιο καλές φάσεις στο δεύτερο και πέναλτι που πήρε πίσω το var

Στην επανάληψη η «κυανόλευκοι» μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 53' έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Καραμάνο να αναγκάζει με διαγώνιο σουτ τον Κρίστινσον να διώξει εξαιρετικά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας με σέντρα-σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Η ΑΕΛ όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε ρυθμό και αφού στο 63' έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Παπάζογλου ο οποίος αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, κέρδισε πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα σε ανατροπή πάνω στον Μπέρτο. Ένα πέναλτι ωστόσο που σωστά το πήρε πίσω ο Παπαδόπουλος μετά την εξέταση του var, καθώς η παράβαση φάνηκε να γίνεται εκτός περιοχής. Έτσι το 0-0 έμεινε με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντική ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά στην εξάδα.

MVP: Δεν θα λέγαμε πως υπήρξε κάποιος παίκτης που ξεχώρισε σε έναν αγώνα που και 0-0 ήρθε και η τεράστια ευκαιρία δεν χάθηκε.

Στο ύψος του: Θα προτιμήσουμε τον Κρίστινσον που στην μία και μοναδική πολύ καλή στιγμή της Λαμίας κατάφερε να αποκρούσει και να δείξει για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι.

Αδύναμος κρίκος: Οι επιθετικοί των δύο ομάδων, όχι μόνο γιατί δεν έβαλαν κάποιο γκολ, αλλά για την συνολική παρουσία τους.

Η «γκάφα»: Ούτε μεγάλη γκάφα θα λέγαμε πως υπήρξε.

Το «στραγάλι»: Στην αρχή ο Παπαδόπουλος είχε ένα θέμα με τις κάρτες που έβγαζε όντως εύκολα στους παίκτες της ΑΕΛ και όχι τόσο εύκολα σε αυτούς της Λαμίας. Ουσιαστικά έκανε λάθος και στο πέναλτι, αλλά τον έσωσε ο VAR, σε μια φάση πάντως που εύκολα κάποιος θα μπορούσε να πάρει λανθασμένη απόφαση καθώς αρχικά φάνηκε η παράβαση να έχει γίνει εντός μεγάλης περιοχής.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Όπως προαναφέραμε και οι δύο ομάδες είναι χαμένες με το 0-0. Η Λαμία και ΑΕΛ δεν μπόρεσαν να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην εξάδα και να εκμεταλλευτούν την πιθανή ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Η ισοπαλία θα λέγαμε πως είναι δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο θα μπορούσε να είχε μπει κάποιο γκολ καθώς αμφότερες έχασαν ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Τιρόνε (79‘ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Βινίσιους (62’ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα