Λοβέρα: «Παράδειγμα για μένα ο Ποντένσε»

Δημήτρης Τομαράς
Λοβέρα: «Παράδειγμα για μένα ο Ποντένσε»

bet365

Ο Μάξι Λοβέρα σε τηλεοπτική συνέντευξή του μίλησε για τον Ντάνιελ Ποντένσε, τον Ολυμπιακό και το ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο αλλά και την συνεργασία του με το Εμρέ Μορ.
Ο Λοβέρα είπε στη NOVA για:
Το πρόβλημα που είχε από το παιχνίδι με την Λαμία: Δεν ήταν κάτι σημαντικό ήταν ένα χτύπημα και σήμερα (Παρασκευή) προπονήθηκα καλά. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα & ημέρα με την ημέρα δουλεύω για αυτόν τον σκοπό.
Τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανιώνιο: Τα παιχνίδια με βοηθούν να βρίσκω ρυθμό και να κερδίζω σε αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που μου δίνεται.
Την προσαρμογή του: Δυσκολεύτηκα τους πρώτους μήνες διότι ήταν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα για εμένα: η γλώσσα & το φαγητό ήταν διαφορετικά, αλλά τώρα είναι όλα πολύ καλά.
Τον Ποντένσε και την μεταγραφή του: Θέλω να τον συγχαρώ για ακόμα μια φορά. Προπονούμαστε καθημερινά & βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τέτοια πράγματα. Είναι ένα παράδειγμα για μένα και γενικά.
Τον Ατρόμητο: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι μια καλή ομάδα. Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι: πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα.
Τον Εμρέ Μορ και το πως μπορούν να συνεργαστούν: Τον έχω δει στις προπονήσεις. Έχει σπουδαία τεχνική, είναι καλός ποδοσφαιριστής και μαζί μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα