Ένινγκ: «Ο Ατρόμητος ήρθε να καταστρέψει»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Ο Ατρόμητος ήρθε να καταστρέψει»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο καθώς και γι’ αυτόν που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και ρωτήθηκε αρχικά για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. «Θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα και να διορθώσουμε κάποια άλλα. Το ποδόσφαιρο και η πραγματικότητα, κάποιες φορές απέχουν. Υπάρχει επιθυμία για πρόκριση. Το αποτέλεσμα είναι καλό, παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται έτσι. Ετσι συμβαίνει σε κάποια ματς με επαναληπτικό. Ο Ατρόμητος ήρθε να καταστρέψει αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Έπαιξε έξυπνα, πέτυχε τον σκοπό του αλλά στον επαναληπτικό θα αντιδράσουμε».

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του απάντησε ότι… «δεν χρειάζεται να μπούμε σε ποσοστά. Χθες είχαμε την πίεση. Πλέον αυτήν την πίεση, την έχει ο Ατρόμητος. Εμείς περνάμε και με ισοπαλία. Ας περιμένουμε μία εβδομάδα. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι πρωταθλήματος». Αναφέρθηκε και στο χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. «Ήταν ένα καλά εκτελεσμένο πέναλτι. Πήγε βέβαια στο δοκάρι. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Γκάμα θα συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι».

Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι πολύ καλός στην έδρα του. Γνωρίζουμε ότι κάθε βαθμός μας φέρνει πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο. Μας δίνει κίνητρο και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή», και χαρακτήρισε συναρπαστικό το ταξίδι του στην Ελλάδα. «Έχουμε ζήσει πάρα πολλά και πολύ γρήγορα. Η ομάδα είναι καλά στο εσωτερικό της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και νιώθουμε όμορφα».

Όπως συνηθίζει, δεν μπήκε σε διαδικασία κοινοποίησης των σκέψεών του για την 11αδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ρωτήθηκε όμως για τους τραυματίες. «Για τον Μαντσίνι, είναι νωρίς. Δεν θα προλάβει τον Αστέρα. Για τον Ιντέγε έχουμε καλά νέα. Δεν είναι ακόμα εδώ, αλλά πιστεύω θα τον έχουμε γρήγορα ξανά στην διάθεσή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα