Συνάντηση Γραμμένου-Καρυπίδη-Φούσεκ για το θέμα του ban

Συνάντηση Γραμμένου-Καρυπίδη-Φούσεκ για το θέμα του ban

Gazzetta team
Συνάντηση Γραμμένου-Καρυπίδη-Φούσεκ για το θέμα του ban

bet365

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (3/2) μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον υπερσύμβουλο της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, για το ζήτημα της απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης.

Οι θέσεις των «κίτρινων» είναι γνωστές, διατυπώθηκαν μάλιστα και σε στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας κι έχουν ως κεντρικό άξονα ότι οι οφειλές της παλιάς εταιρίας δεν αφορούν την καινούργια καθώς επίσης και ότι υπό αυτό το πλαίσιο, κακώς η FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Προς αυτήν την κατεύθυνση οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν από την πρώτη στιγμή την αναψηλάφηση της υπόθεσης με απώτερο σκοπό να αποδείξουν βάσει εγγράφων ότι πρόκειται για μια νέα εταιρία. Γι’ αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε η νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, παρουσία του Πετρ Φούσεκ και μένει να φανούν οι επόμενες ενέργειες τόσο από την πλευρά της ελληνικής ομοσπονδίας όσο και από την ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα