Ελ Αραμπί, Σουντανί, Χασάν ή Ολιβέιρα, Λιβάγια, Αραούχο (poll)

Gazzetta team
Ελ Αραμπί, Σουντανί, Χασάν ή Ολιβέιρα, Λιβάγια, Αραούχο (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με τον Χασάν, η ΑΕΚ με τον Αραούχο αλλά ποια ομάδα έχει την καλύτερη επιθετική τριάδα;

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Θα μπορούσε στην κουβέντα να είναι και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» και δεν ενισχύθηκε τον Ιανουάριο και δεν έχει τρίτο παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως φορ. Θα μπορούσε επίσης να είναι ο Παναθηναϊκός. Γιατί το «τριφύλλι» κι ενισχύθηκε και φορ πήρε. Ομως τον Καρλίτος δεν τον έχουμε δει στην Ελλάδα και δεν θα τον δούμε μέχρι την επόμενη σεζόν. Ο Αρης ναι μεν ενισχύθηκε με τον Ντουρμισάι αλλά δεν έχει και τρίτο παίκτη για φορ.

Οπότε μείναμε στις τριάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Αμφότεροι ενισχύθηκαν στην συγκεκριμένη θέση και τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Μάσιμο Καρέρα έχουν επιλογές για την θέση του φορ. Ειτε να επιλέξουν έναν από τους τρεις, είτε να βάλουν δύο από τους τρεις σε σύστημα με δύο φορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επανέφεραν τον Χασάν ο οποίος μπήκε στην τριάδα με τους Ελ Αραμπί και Σουντανί με τον τελευταίο να υπολογίζετε περισσότερο ως φορ παρά ως εξτρέμ.

Η «Ενωση» τελικά όχι μόνο δεν πούλησε τον Νέλσον Ολιβέιρα αλλά απέκτησε και τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε Ελ Αραμπί, Σουντανί στο ματς με την Ξάνθη και πέρασε ως αλλαγή τον Χασάν, ο Μάσιμο Καρέρα έβαλε αμέσως Αραούχο, Λιβάγια στην ίδια 11αδα.

Ποια είναι όμως η καλύτερη επιθετική τριάδα;

Ελ Αραμπί, Σουντανί, Χασάν ή Αραούχο, Ολιβέιρα, Λιβάγια;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα