Χασάν: «Θέλω νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη» (vid)

Χασάν: «Θέλω νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη» (vid)

Χασάν: «Θέλω νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη» (vid)

Ο Χασάν έθεσε σαν στόχο το νταμπλ για τον Ολυμπιακό, ενώ θέλει και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Λαμία - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.  |21+

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Χασάν για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ενας μεγάλος και φιλόδοξος σύλλογος. Στοιχεία που οποιοσδήποτε παίκτης θα ευχόταν να παίζει και γι’ αυτό όταν μου μίλησαν δεν δίστασα καθόλου να δεχτώ να επιστρέψω. Αυτή η ομάδα είναι συνηθισμένη να κερδίζει το πρωτάθλημα και αυτό ευχόμουν να συμβεί πέρσι. Μπορεί να κάναμε μια καταπληκτική χρονιά με πολύ ωραία παιχνίδια, όμως, δεν καταφέραμε να την τελειώσουμε κερδίζοντας τον τίτλο. Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά που αυτό πρέπει να γίνει. Να εκπληρώσουμε το στόχο μας.

Να κερδίσουμε τον τίτλο και να κάνουμε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και να κερδίσουμε επίσης το Κύπελλο. Είμαι 100% έτοιμος να τα δώσω όλα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας στο Καραϊσκάκη. Είμαι ετοιμος να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για τους φιλάθλους μας και για την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις και πολύ καλούς φίλους και συμπαίκτες.

Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Με υποδέχτηκαν ωραία όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και έξω από αυτή. Ακόμα και στους δρόμους που περπατώ στα εστιατόρια αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα και για αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Οι οπαδοί μας και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πάντα απίθανη και μας δίνουν τη στήριξη και το κίνητρο για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Επαιξα στα τελευταία έξι λεπτά και αισθάνομαι πολύ καλά. Σίγουρα, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να περιμένω την ευκαιρία μου».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet