Πέτσας: «O Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού»

Πέτσας: «O Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού»

Πέτσας: «O Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού»

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις έδειξε πως ο Πρωθυπουργός στηρίζει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον Real FM ανέφερε πως «αναλαμβάνεται πρωτοβουλία με την αποστολή του Γιώργου Γεραπετρίτη στην Ελβετία άμεσα, με αποτέλεσμα να δούμε στην πρώτη αυτή επαφή γνωριμίας. Τι θα προκύψει για να δρομολογηθεί σε τεχνικό επίπεδο & η συζήτηση που χρειάζεται μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα, ώστε να έρθει εδώ και ο Επικεφαλής του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μην βγάλουμε τα χέρια μας έξω από τη φωτιά, να φέρουμε όμως στο ίδιο τραπέζι τους ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να υποδείξουν εκείνοι τι μέλλει γενέσθαι, ώστε να θεραπευτούν αυτές οι χρόνιες παθογένειες». 
 
«Ο κ. Αυγενάκης είναι ο Υφυπουργός, ο αρμόδιος για το θέμα, όμως στοχοποιήθηκε και από τους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους ας πούμε που ήταν η αφορμή για να γίνει το θέμα. Οπότε δεν χρειάζεται ένα πρόσωπο να έχει μια κακοπιστία σε αυτό που πάμε να κάνουμε και δεν θέλουμε να προκαταβάλλουμε οποιαδήποτε κακοπιστία από καμία πλευρά.
 
Ο κ. Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, αλλά δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή να υπάρξει μια αντιπαράθεση μόνο για το πρόσωπο αλλά να μπούμε στην ουσία», υπογράμμισε ακόμα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού αλλά δεν θέλουμε να μονοπωλήσει το θέμα το πρόσωπο που θα είναι στις συζητήσεις με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA, αλλά η ουσία» συνέχισε ο κ. Πέτσας επί του θέματος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet