Οι Σέρβοι στέλνουν τον Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ! (pic)

Οι Σέρβοι στέλνουν τον Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ! (pic)

Gazzetta team
Οι Σέρβοι στέλνουν τον Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Δημοσίευμα στη Σερβία το πρωί της Δευτέρας (3/2) υποστηρίζει ότι ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα θεωρείται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο σερβικό σενάριο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Blic» γίνεται λόγος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του Σέρβου προπονητή.

«Έφυγε από τον πρωταθλητή Σερβίας με ψηλά το κεφάλι, αφήνοντας τον Ντεγιάν Στάνκοβιτς με 11 πόντους πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και μια ομάδα που έπαιξε την φάση των ομίλων του Champions League, τώρα ήρθε καιρός ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρει μια νέα πρόκληση. Και σύμφωνα με το "Blicsport", θα βρεθεί στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Μιλόγεβιτς είναι ο κύριος υποψήφιος για την θέση του προπονητή για τον πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα